Sunday, March 29, 2009

Journey To Home (Sambungan)

Selepas kite turun ternampak ade taman permainan lagi. Kiteorang lepak-lepak lah kat situ. Sambil-sambil tuh kite main lah kejar-kejar dengan main wonder pets. Selepas kite main kite rehat lah kat buaian.3 untuk orang besar 1 untuk budak kecik. Saya terpakse duduk dekat tempat budak kecik. Skali bontot saya tersekat. Semua kawan saya tolong keluarkan saya. Kite dah habis rehat, sambung lah perjalanan. Dah dekat dah. Skali kite terjumpe tasik. Kite lalu lah dekat-dekat dengan tasik tuh. Skali terjumpe ular. Mule lah ketakutan,laaaaaaariiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! naik patah balik. Terpakse lah nyorok kat celah-celah rumah tuh sebab takut kantoi tak pergi skolah agame. Dah sume orang dah balik kite pun balik lah. THE END........

5 Comments:

Blogger ArifF said...

Macam ape je.Pelik-pelik je ha ha ha ha.Mace sie.

March 30, 2009 at 2:11 AM  
Blogger ArifF said...

bai camne ko tulis kat tepi tu bai

March 30, 2009 at 2:14 AM  
Anonymous Khairin said...

ponteng ek??!!!

April 11, 2010 at 4:40 PM  
Blogger MissWhateva said...

Nie Hairin jugak!

April 28, 2010 at 12:25 AM  
Blogger syazliadam said...

tak ponteng, tapi 'skip school'

May 17, 2010 at 12:27 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home